dimarts, 14 de febrer del 2012

Operar-se el clítoris per Sant Valentí

En un principi tenia pensat parlar del relleu de Jordi Hereu per Jordi Martí al PSC barceloní i també de la polèmica que ha generat el monument dedicat al món casteller. Tanmateix, no vull avorrir al personal i, per tant, seré breu.

De la primera notícia, diré que els socialistes barcelonins no han entès res de la derrota electoral: en mantenir el mateix discurs i triar una persona tan elitista que sembla que s'hagi empassat el pal d'una escombra, s'estan abocant a marcir-se a l'oposició una bona temporada. De la polèmica, jo prefereixo deixar en pau a l'artista i no criticar la seva obra perquè l'art sempre és subjectiu. Si algú és responsable d'alguna cosa (suposo que del dispendi que l'escultura ha suposat en temps de crisi) és l'equip de govern de l'Ajuntament. Tant el que va encarregar el projecte (PSC-ICV) com el que va donar el vistiplau per acabar-lo (CiU).

I ara parlem de coses més interessants. Fa uns dies, coincidint amb aquesta celebració tan ianqui que els botiguers s'entesten a vendre'ns com a pròpia, em va arribar una publicitat online de cirurgia vaginal oferint-me descomptes per operar-me el clítoris. M'asseguraven que seria un bon regal per a la meva parella coincidint amb el dia de Sant Valentí.

Jo em pensava que aquestes operacions es feien a dones que havien patit malformacions o mutilacions, a les que volen recomposar el seu himen per causes culturals i als homes que se sotmeten a un canvi de sexe. Doncs es veu que no. La labioplàstia (és a dir l'operació dels llavis que envolten el clítoris) és una operació estètica cada vegada més de moda entre dones joves i sanes. Pots triar el tamany dels teus llavis, que siguin iguals ( la majoria de les vegades un és més gran que l'altre com els pits) i que deixin entreveure més o menys el clítoris...tot amb anestèsia local i amb facilitat de pagament.

Encara no m'he recuperat de la impresió que em va fer veure a la televisió un munt d'imatges d'operacions de pits per il·lustrar el cas dels implants mamaris defectuosos, que ara m'arriba aquesta nova versió de tortura envers les dones.I tot per agradar al teu mascle, encara que ell sigui calb,  li surtin pèls per les orelles, la panxa ja no el deixi veure el micropenis i arrossegui els collons pel terra.

Sort que avui tenim una bona notícia: Alemanya ha absolt una dona del delicte de bruixeria pel qual se la va cremar a la foguera fa uns quants segles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada