divendres, 5 de juliol del 2013

Salut elimina els especialistes del CAP Roger de Flor



Els veïns de Fort Pienc no guanyen per a disgustos. Si fa uns dies a l'últim consell de barri el regidor del districte de l'Eixample, Gerard Ardanuy, va avisar que el tan promès institut Angeleta Ferrer no es farà i que el Centre d'Atenció Primària del carrer Marina tancarà part del seu servei coincidint amb les vacances d'agost "per racionalitzar despeses", ara s'acaben d'assabentar que la conselleria de Salut ha decidit eliminar els especialistes del CAP del carrer Roger de Flor

Si no hi ha canvis d'última hora, el tancament d'aquests serveis sanitaris públics està previst per a mitjans d'aquest mateix mes i l'evidència més clara que no hi ha data de reobertura és que els malalts fa setmanes que s'estan derivant als centres d'atenció primària de Dos de maig i Quevedo, i a l'Hospital de Sant Pau. Aquesta decisió comportarà, per exemple, deixar sense pediatra bona part dels veïns dels barris de Fort Pienc i de la Sagrada Família.

Les associacions veïnals de l'Eixample dret estan indignades no només perquè ningú del districte els hagi dit res d'aquest tancament, sinó perquè consideren que des del canvi de govern a l'Ajuntament de Barcelona, la comunicació amb el districte governat per CiU és "pràcticament inexistent" i el seu regidor està portant a terme una política de fets consumats al pur estil de "tot per al poble però sense el poble". Per tot això, dimarts que ve Ardanuy se les haurà de veure amb els veïns i amb l'oposició al plenari del districte.

Pel que fa a la plaça André Malraux, aclarir que per molts comunicats de premsa que enviï el departament de Territori, les obres de reurbanització encara no han començat. La previsió és que la nova plaça estigui operativa a mitjans de l'any que ve i no aquesta tardor com va dir Ardanuy al consell del barri. El seu pressupost, previst en 1,2 milions d'euros, segurament s'haurà de modificar perquè l'associació de veïns del Fort Pienc ha demanat incloure en el projecte un pipi-can per intentar alliberar de caques de gos el Parc de l'Estació del Nord.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada