dilluns, 10 de novembre del 2014

La pressió veïnal fa fora Gocar de Freixures

Antic local de Gocar al carrer de les Freixures/C.P.
No tot són penes a la casa del pobre. Molt de tant en tant, les lluites veïnals a Barcelona tenen la seva recompensa, per això mereix la pena no rendir-se. En el cas del Casc Antic, l'associació de veïns ha aconseguit que, després de quasi tres anys de protestes contínues al districte de Ciutat Vella, s'hagi tancat definitivament el local que l'empresa Gocar tenia al carrer de les Freixures, un estret carrer que enllaça Sant Pere més Baix amb l'avinguda Francesc Cambó.

L'empresa de lloguer d'aquests cotxets grocs biplaces que taladren les orelles dels vianants per culpa dels potents altaveus que vomiten una explicació enllaunada dels monuments, s'ha traslladat al carrer Pujades, just a tocar de l'intercanviador d'Arc del Triomf, perquè l'antiga seu no acomplia les normes de seguretat mínimes exigides per la lleiI és que a banda d'aguantar el soroll dels clients i la contaminació dels motors, el local funcionava com a taller i benzinera magrat estar situat als baixos d'una finca d'habitatges.

Els gocars són una de les múltiples opcions que tenen els turistes per visitar Barcelona des de fa uns anys. L'incordiant cotxet és una forma còmoda i fàcil de moure's per la ciutat i d'aparcar. Ofereix tres circuits diferents, dos de dues hores i mitja de durada, i un tercer molt més complert d'entre sis i dotze hores. Per conduir-los és obligatori el casc i tenir permís de conduir. El principal problema que genera, a banda de contribuir a col·lapsar el trànsit i de contaminar una Barcelona ja irrespirable, és l'incompliment  sovintejat de les normes de trànsit per part de turistes incívics. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada